skip to Main Content

La gestió dels serveis sanitaris públics a debat, amb la participació de representats dels partits polítics Catalunya en Comú, Junts, ERC i PSC.

L’objectiu de la jornada és analitzar i debatre sobre el contigut i l’aplicació al Sistema Sanitari Català del Projecte de llei per consolidar l’equitat, universalitat i cohesió del Sistema Nacional de Salut aprovat pel Consell de Ministres i sobre el qual la Junta Directiva del Cercle de Salut ha fet públic el seu posicionament.

  • 12 de juliol de 2022, a les 17.30 hores a la Col·legi de Farmacèutics de Barcelona (Carrer de Girona, 64, Barcelona)


Programa de la jornada

Inscriu-te a la jornada


Jornada sobre els fons Next Generation EU, una oportunitat per al sector Salut


La Cambra de Comerç de Barcelona, a través de la seva Comissió dels sectors Salut i Sociosanitari, en col·laboració amb Cercle de Salut, organitzen aquesta jornada per apropar les oportunitats de finançament dels fons Next Generation EU a les empreses del sector salut. Per fer front als danys econòmics i socials provocats per la pandèmia del coronavirus i donar suport a la recuperació econòmica a Europa, la Comissió Europea ha impulsat un nou instrument anomenat Next Generation EU, dotat amb un pressupost extraordinari de 750.000 milions d’euros. Aquests ajuts serviran per finançar programes de reformes i inversions públiques en els països més afectats per la crisi. En el cas d’Espanya, es preveu que rebrà 140.000 milions d’euros. En aquesta jornada volem donar a conèixer quines oportunitats de finançament hi haurà per al sector salut, a través de convocatòries d’ajuts i el PERTE de salut de vanguarda.

  • 7 de juliol de 2022, a les 16.00 hores online


Inscriure a la retransmissió online de la jornada

Programa de la jornada


Consulteu els vídeos de les activitats del Cercle de Salut


Back To Top