Qui som

L’associació  Cercle de Salut és una iniciativa promoguda per un ampli col·lectiu de persones de professions  diferents que  desenvolupen la seva activitat en  el sector salut,  interessades en la millora del sistema sanitari del nostre país per donar resposta  adequada als reptes  que planteja la societat catalana actual i a les demandes socials en matèria de salut.

El Cercle de Salut es proposa crear un  espai de reflexió en el qual  tinguin cabuda debats, elaboració d’informes, propostes i tota mena d’activitats divulgatives de experiències basades en l’evidència de la seva efectivitat i en  l’anàlisi rigorosa de les dades disponibles, que puguin suposar bases de millora i de sostenibilitat del nostre sistema de salut.

Els professionals promotors d’aquesta iniciativa volem aportar criteris i participar en els processos d’elaboració de polítiques en l’àmbit de la salut i en modernitzar el sistema sanitari, en defensa dels interessos de la ciutadania actual i de les generacions futures.

El Cercle de Salut expressa el seu ideari, amb independència de l’administració pública i vocació de transversalitat, en el document que es pot trobar en aquesta mateixa web, al qual s’hi pot adherir tot aquell que coincideixi en el seu contingut.

En l’actualitat, el Cercle de Salut està format per una Junta Directiva composada per: President: Miquel Bruguera, Vicepresident: Lluís Bohigas, Tresorer: Josep Fusté, Secretari: Francesc José María, Vocals: Manel del Castillo, Olga Pané, Francesc García Cuyàs, Marc Soler, Montse Teixidor.

Aquesta iniciativa compta amb el suport del Consell de Col·legis de Metges de Catalunya, el Consell de Col·legis d'Infermeres i Infermers de Catalunya, el Col·legi de Farmacèutics, el Col·legi d’Enginyers, el Col·legi d’ Economistes , la Societat Catalana de Gestió Sanitària, el Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya, i el Centre de Recerca en Economia i Salut (CRES) de la Universitat Pompeu Fabra.

2016 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos