Skip to content

Sessió Espai de Trobada COIB

El dia 20 d’abril de 2018 de 8.30 a 14.30 es realitzarà l’Espai de Trobada “Radicalització violenta Gihadista: Detecció de signes de pre-radicalització i prevenció” al Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermeres de Barcelona.  Comptarem amb els ponents David Garriga Guitart (Infermer, Criminòleg i Màster en món Àrab i Islàmic i en prevenció i anàlisi del delicte) iAntonio Martín López (analista en terrorisme Gihadista i prevenció de la radicalització violenta).

Aquest Espai de Trobada, dirigit a les infermeres i altres professionals dels àmbits de salut, social i educació, pretén oferir una formació sobre el fenomen de la radicalització violenta d’etiologia Gihadista, aportant instruments d’anàlisi per a la valoració, avaluació i detecció de possibles usuaris en processos de pre-radicalització. D’altre banda, també es donaran eines i recursos per poder oferir una atenció de qualitat als usuaris i a les seves famílies a l’hora de prevenir aquests processos de radicalització.

Pots accedir al programa de l’Espai de Trobada i al formulari d’inscripció, mitjançant l’enllaç:

https://www.coib.cat/ca-es/col-legiades/formacio/formacio-del-col-legi/actualitzacions/jornades-seminaris/7e-espai-de-trobada-de-salut-mental.html

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top