Skip to content

Benvolgut, benvolguda,

Us faig a mans l’Informe de salut 2017. Aquest document respon al compromís del Pla de salut de Catalunya 2016-2020 d’oferir un recull de les dades més rellevants de l’estat de salut a Catalunya disponibles l’any 2017 i és una eina per monitorar els objectius de salut formulats al propi Pla.

L’Informe aprofundeix en l’anàlisi i la descripció de les dades de salut i fa especial atenció en alguns dels seus determinants socials, com són la classe social i el nivell d’estudis. Addicionalment, en aquesta edició s’ha introduït la perspectiva de gènere en el procés d’elaboració.

Espero que les dades que conté el document siguin d’utilitat, especialment a aquelles persones que, tant des del sector de la salut com també des d’altres sectors, tenim responsabilitat en algun àmbit de la millora de la salut de la població.

L’Informe ha estat possible gràcies a un treball de col·laboració entre els professionals de la Direcció General de Planificació en Salut, la Secretaria de Salut Pública i el Servei Català de la Salut. A tots els agraeixo la participació.

Us convido a fer difusió de l’informe entre les persones del vostre entorn, i aprofito l’avinentesa per desitjar-vos Molt Bones Festes!

Cordialment,

Cristina Nadal i Sanmartin
Directora General de Planificació en Salut
Departament de Salut

Back To Top