Skip to content
El Cercle de Salut i la Cambra de Comerç de Barcelona signen un acord de col•laboració per organitzar activitats de forma conjunta
La presidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona, Mònica Roca, i la presidenta del Cercle de Salut, Núria Bosch, en la signatura del conveni.

El Cercle de Salut i la Cambra de Comerç de Barcelona han signat, a data de 4 de juny de 2021, un conveni per a la realització d’activitats conjuntes amb l’objectiu de posar en valor la contribució de les empreses i dels professionals del sector de salut al sistema sanitari català.

L’acord de les dues entitats preveu:

  • Participar i organitzar conferències, col·loquis, jornades o activitats formatives i de recerca relacionades amb l’objectiu de l’acord.
  • Fomentar l’intercanvi recíproc de material d’interès (temes d’investigació, publicacions i altres materials) per a les dues organitzacions.
  • Fomentar el debat i l’intercanvi d’experiències sobre aquells temes que puguin beneficiar a ambdues entitats.
    Per tal de desenvolupar el contingut del Convenir i fer el seguiment de les activitats, es crearà una comissió mixta formada per dues persones en representació de cada entitat.

 

Back To Top