Skip to content

Les propostes sobre sanitat per a les eleccions del 12-M a debat

El Cercle de salut va celebrar el passat 7 de maig una jornada de debat entre diferents coalicions i partits polítics per posar sobre la taula i discutir quines són les seves propostes en matèria de sanitat de cara a les eleccions al Parlament de Catalunya convocades pel 12 de maig.

La jornada “Les propostes per a la sanitat de les candidatures del 12-M” es va celebrar al Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona (COFB) i va comptar amb la moderació de la presidenta del Consell Assessor del Cercle de Salut, Olga Pané.

Al debat hi van participar Jordi Albert d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Sara Jaurrieta del PSC-Units, Jordi Fàbrega de Junts+ Carles Puigdemont per Catalunya (JUNTS+), Núria Lozano de la coalició Comuns Sumar, i Àngels Esteller del Partit Popular de Catalunya (PPC).

Pané va organitzar el debat al voltant de cinc  blocs temàtics: el dèficit pressupostari i la despesa del  sector sanitari; la gestió de les llistes d’espera, amb especial atenció a la situació de l’Atenció Primària; el model sanitari i la governança del sector públic; el nivell de satisfacció dels professionals, l’absentisme i el burn-out; i la gestió de l’impacte ambiental de la sanitat.

Podeu veure la sessió amb les intervencions dels representants dels partits polítics i coalicions, i el posterior debat amb la participació dels assistents aquí:

 

Back To Top