Skip to content

La FALP, com a Institut Oncològic de Xile, aprofitant la seva participació en l’Assemblea de l’Organització Europea d’Instituts Oncològics (OECI), a la qual pertany com a membre de ple dret, visita per segon any consecutiu Catalunya amb la voluntat de conèixer el model sanitari català.

Entre altres objectius lligats a l’abordatge de les qüestions al voltant de l’oncologia, estan especialment interessats en la modalitat de provisió de serveis del nostre sistema, en la diversitat de proveïdors i en conèixer els models de concertació i de pagament que tenim a Catalunya.

Sabedors de les característiques del Cercle de Salut, quant a defensors del model de separació de funcions des de la transversalitat, han volgut conèixer amb més detall els eixos fonamentals de la nostra associació. Persegueixen, també, teixir vies de col·laboració que permetin compartir coneixement i experiències.

La trobada va resultar altament satisfactòria i ens vam comprometre a cercar vies per aprofundir en aquesta col·laboració estreta.

L’equip de la FALP que ens va visitar estava format per:

Cristian Ayala (gerent general), Ricardo Morales (director mèdic), Marcos Simpson (gerent del Institut Oncològic), Luís Marín (subdirector mèdic de cirurgia), Carolina Selman (subdirectora de la Unitat de Diagnòstic), Pablo González (subdirector mèdic de Radioteràpia), Camila Quirland (directora d’Avaluació Tecnològica de Salut) i Vladimir Pizarro (coordinador d’Assumptes Públics).

Per part del Cercle de Salut, hi van assistir Mònica Botta (presidenta), Enric Limón (vicepresident), Francesc Jose Maria (secretari) i Josep Abelló (membre vocal de la Junta).

La trobada es va celebrar acompanyada d’un agradable sopar.

Back To Top