Skip to content

El Consell Assessor del Cercle va tenir la seva primera reunió sota la presidència del Dr. Miquel Bruguera amb la Junta Directiva. La Junta va agrair als membres del Consell que haguessin acceptat i que haguessin manifestat el seu interès i compromís amb el projecte del Cercle. Es va valorar la importància que tindrà pel Cercle poder comptar amb el suport i estímul del Consell.

La Junta va presentar al Consell les activitats fetes els darrers 6 mesos i es va centrar en el tema de la Comunicació que era l’objectiu de la reunió. La Junta va crear el càrrec de Responsable de Comunicació, que ostenta el Dr. Marc Soler, i ha endegat una sèrie d’accions dedicades a millorar la comunicació amb els socis. En aquest sentit es publiquen els acords de la Junta, es publiquen periòdicament posts dels membres de la Junta i un Butlletí mensual amb notícies i documents.

La reunió tenia el propòsit de dissenyar una estratègia de comunicació vers la societat i els polítics per tal d’assolir els objectius del Cercle. La sessió va ser animada pel professor Josep Martí, de Blanquerna i Director de l’Agència de comunicació Forwards.

Back To Top